Ο Σάκης Μπουλάς στο νοσοκομείο

14 Μαρτίου, 2011

Ειδήσεις Gossip:

Το βεβαρημένο ιατρικό ιστορικό του, τα πολύωρα γυρίσματα για το “50-50” αλλά και οι παραστάσεις του στην “Άκτή Πειραιώς” φαίνεται πως «λύγισαν» το Σάκη Μπουλά που την περασμένη Πέμπτη μεταφέρθηκε από οικείους του εσπευσμένα στο ΚΑΤ σε κρίσιμη κατάσταση και σχεδόν αναίσθητος.

Όλα ξεκίνησαν το μεσημέρι της Πέμπτης… Σύμφωνα με την “Espresso” ο γνωστός ηθοποιός και ερμηνευτής βρισκόταν στο σπίτι του, όταν ένιωσε έντονη δυσφορία. Αμέσως ειδοποίησε συγγενή του, ο οποίος φτάνοντας στο σημείο τον βρήκε μισολιπόθυμο. Ο ηθοποιός μεταφέρθηκε αμέσως στο ΚΑΤ.

Η ειρωνεία της τύχης είναι ότι ενώ ο Σάκης Μπουλάς βρισκόταν στο νοσοκομείο, το Σάββατο το μεσημέρι εμφανιζόταν σε μαγνητοσκοπημένη εκπομπή του Mega για την υγεία, όπου μιλούσε για το έμφραγμα που είχε υποστεί πριν από μερικά χρόνια. “Δε φοβήθηκα. Μετά το χειρουργείο είχα δίπλα μου φίλες μου. Βγήκαμε έξω, εγώ ήμουν με τις γάζες. Είχα ρωτήσει τον γιατρό αν υπάρχει πρόβλημα, όπως επίσης αν μπορώ να κάνω σεξ”, περιέγραφε μεταξύ σοβαρού και αστείου ο 56χρονος ηθοποιός.

Σήμερα ο κ. Μπουλάς έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο, αλλά προληπτικά εξακολουθεί να νοσηλεύεται. Οι γιατροί του συνέστησαν ξεκούραση και καλή διατροφή.

Εμείς να του ευχηθούμε περαστικά!

Πηγή: Πρώτο Θέμα


Εμφανίσεις: Loading....
     0votesΣχετικά άρθραΣχετικά άρθρα

Σχόλια
Το σχόλιό σαςΔιαβάστε επίσης: