Πιροσκί με τυρί

18 Δεκεμβρίου, 2011

Ειδήσεις Συνταγές:

Νόστιμη, παραδοσιακή ζύμη με γέμιση από το αγαπημένο μας τυρί!

Υλικά:

1 κιλό αλεύρι
300 γραμμάρια φέτα τριμμένη
1/2 λίτρο γάλα χλιαρό
1 φακελάκι μαγιά
1 ασπράδι αβγού
2 κρόκκοι αβγών
150 γραμμάρια βούτυρο
1 κουταλάκι ζάχαρη
1 κουταλάκι αλάτι
Πιπέρι

Εκτέλεση:

Ανακατεύουμε σε μια λεκανίτσα όλα τα υλικά και αφήνουμε σκεπασμένα με μια πετσέτα μισή ώρα να φουσκώσει η ζύμη. Κόβουμε τη ζύμη σε μπαλάκια και την ανοίγουμε περίπου 15 εκατοστά. Βάζουμε μέσα τη φέτα μαζί με λίγο πιπεράκι και κλείνουμε καλά σαν μισοφέγγαρο.

Τηγανίζουμε σε καυτό λάδι μέχρι να ροδίσουν.

Απαιτούμενος χρόνος: 50 λεπτά

Πηγή: newsbeast


Εμφανίσεις: Loading....
          0 Ψήφισε το Άρθρο



Σχετικά άρθραΣχετικά άρθρα

Σχόλια




Το σχόλιό σας







Διαβάστε επίσης: