Γιώργος Λιάγκας και Φαίη Σκορδά πρωινό στο Mega;

15 Ιουνίου, 2010

Ειδήσεις gossip:

O Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά σύμφωνα με δημοσιεύματα  έδωσαν τα χέρια με το Mega και από τη νέα σεζόν θα αναλάβουν το πρωινό του Μεγάλου Καναλιού…

Πρόκειται για φήμες οι οποίες κυκλοφορούσαν τον τελευταίο καιρό και φαίνεται πως επιβεβαιώνονται καθώς η Φαίη δεν ανανέωσε με το Alter και μετά από τέσσερα χρόνια στην μεσημεριανή ζώνη θεωρεί ότι έχει κλείσει ένας κύκλος.

Ο Γιώργος από την άλλη ανήκει στο δυναμικό του Mega, έχει δοκιμαστεί με επιτυχία σε ψυχαγωγικά concept και μοιάζει… σαν έτοιμος από καιρό, σαν θαρραλέος…

Η νέα πρωινή εκπομπή του Mega, που έρχεται να αντικαταστήσει τον »Όμορφο κόσμο» και τη νεανική πεντάδα, θα ακολουθήσει σε μεγάλο βαθμό το μοντέλο του Ant1 και του «10 με 1 μαζί», συνδυάζοντας ενημέρωση και ψυχαγωγία.

Όσον αφορά   το Νίκο Παπαδάκη, σύμφωνα με ανθρώπους του στενού του περιβάλλοντος, λέγεται πως μέχρι στιγμής αντιμετωπίζει την κατάσταση με ψυχραιμία.

Υπενθυμίζουμε ωστόσο πως το ζευγάρι στη ζωή αλλά και στην τηλεόραση ετοιμάζεται να ανέβει σε λίγες μέρες τα σκαλιά της εκκλησίας.

Newslink


Εμφανίσεις: Loading....
     0votesΣχετικά άρθραΣχετικά άρθρα

Σχόλια
Το σχόλιό σαςΔιαβάστε επίσης: