Ρουβάς – Ζυγούλη: η βάφτιση της κόρης τους

19 Οκτωβρίου, 2009

Ειδήσεις celebrities:

news-sakis-rouvas-katia-zugouli-babyΤη μικρή τους πριγκίπισσα βάφτισαν το μεσημέρι της Κυριακής ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη στην Ιερά Μονή Παντοκράτορος στην Καλλιτεχνούπολη.

Την ώρα που ακούστηκε το όνομα της μικρής «Αναστασία» , ο Σάκης έλαμπε ολόκληρος αφού εκτός από το επίθετό του η μικρή έχει και το όνομα του διάσημου μπαμπά της.

Νονά της Αναστασίας Ρουβά είναι η αγαπημένη φίλη του ζευγαριού  και στενή συνεργάτιδα του Σάκη, Εμμανουέλλα Παυλίδου.

Η Κάτια Ζυγούλη επέλεξε για την τελετή ένα κόκκινο φόρεμα Donna Karran το οποίο ταίριαζε με το καινούριο look στο μαλλί της ο Σάκης φορούσε ένα κοστούμι του οίκου Dolce Gabbana, ενώ την παράσταση έκλεψε η Αναστασία Ρουβά ντυμένη στα λευκά.

Κατά τη διάρκεια του μυστηρίου η μικρή «Αναστασία» έκλαψε αρκετά κάτι που συγκίνησε ιδιαίτερα τον Σάκη ο οποίος την κρατούσε συνεχώς στην αγκαλιά του, αφού είναι γνωστό πως της έχει αδυναμία.

Οι καλεσμένοι ήταν λιγοστοί και δεν ξεπερνούσαν τους 50, αφού το ζευγάρι δεν επιθυμούσε τη δημοσιότητα για μια τόσο σημαντική μέρα της ζωής τους, γεγονός που τους έκανε να καλέσουν τηλεφωνικά όσους παρευρέθηκαν στην τέλεση του μυστηρίου ενώ δεν τυπώθηκαν ούτε προσκλήσεις για τη βάφτιση.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση του μυστηρίου ακολούθησε δεξίωση στο καινούριο σπίτι του ζευγαριού στο Νέο Βουτζά.

Αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με δημοσιεύματα οι φωτογραφίες της βάπτισης της Αναστασίας Ρουβά θα δημοσιευθούν σε εβδομαδιαίο περιοδικό , χρήματα τα οποία θα διατεθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς , κάτι που στο παρελθόν έχει κάνει και το ζεύγος Brad Pit και Angelina Jolie.

Για το i-live.gr Α.Κοντούλη


Εμφανίσεις: Loading....
***  1voteΣχετικά άρθραΣχετικά άρθρα

Σχόλια
Το σχόλιό σαςΔιαβάστε επίσης: