Πανελλαδικές: το πρόγραμμα των εξετάσεων

30 Μαρτίου, 2010

Ειδησεις Ελλάδα:

Την Παρασκευή 14 Μαΐου ξεκινούν οι Πανελλαδικές εξετάσεις εισαγωγής στα ΑΕΙ και στα ΤΕΙ για τους μαθητές της τρίτης τάξης των Λυκείων της χώρας.

Τα μαθήματα στα Λύκεια  θα ολοκληρωθούν στις 12 Μαΐου.

Η αρχή θα γίνει με το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας (Γενικής Παιδείας), ενώ η αυλαία θα πέσει με αυτό των Αρχών Οικονομικής Θεωρίας.

Οι εξετάσεις στα ειδικά μαθήματα θα πραγματοποιηθούν από τις 24 Ιουνίου ως τις 2 Ιουλίου, ενώ οι υποψήφιοι εισαγωγής στα ΤΕΦΑΑ θα «περάσουν» από υγειονομική εξέταση και πρακτική δοκιμασία από τις 21 ως τις 30 Ιουνίου.

Σημειώνεται πως οι επαναληπτικές εξετάσεις για αυτούς που θα απουσιάσουν δικαιολογημένα από τις προγραμματισμένες θα διενεργηθούν μεταξύ 3 και 10 Ιουλίου.

Αντίστοιχα, οι απολυτήριες εξετάσεις της Γ’ Λυκείου θα λάβουν χώρα από τις 2 ως τις 18 Ιουνίου, ενώ για τη Δ’ τάξη των εσπερινών Λυκείων θα ξεκινήσουν μια μέρα νωρίτερα, την 1η Ιουνίου.  Το πρόγραμμα θα καταρτιστεί από τα επιμέρους Λύκεια ξεχωριστά.

Οι μαθητές εσπερινών Λυκείων και εσπερινών ΕΠΑΛ (Β΄ ομάδας) θα εξεταστούν από τις 15 Μαΐου ως τις 29 Μαΐου, ενώ αυτοί που φοιτούν στην Α΄ ομάδα των ΕΠΑΛ από τις 25 Μαΐου ως τις 9 Ιουνίου.


Εμφανίσεις: Loading....
     0votesΣχετικά άρθραΣχετικά άρθρα

Σχόλια
Το σχόλιό σαςΔιαβάστε επίσης: