«Ο Μικρός Νικόλας» στη μεγάλη οθόνη

28 Δεκεμβρίου, 2009

Ειδήσεις Τέχνες:

news-le-petit-nicola-movieΣτη μεγάλη οθόνη εμφανίζεται για πρώτη φορά «Ο Μικρός Νικόλας» , ο διάσημος ήρωας του Rene Goscinny και του Jean-Jacques Semple 50 χρόνια μετά την πρώτη του εμφάνιση σε βιβλίο.

Ο Μικρός Νικόλας είναι ένα αθώο , χαριτωμένο και σκανταλιάρικο αγόρι , που ζει και μεγαλώνει σε μια τυπική γαλλική οικογένεια της δεκαετίας του ’50.

Όλα κυλούν όμορφα για το μικρό αγόρι, όταν ξαφνικά μαθαίνει ότι σύντομα θα αποκτήσει αδερφάκι, πιστεύοντας πως τώρα πια οι γονείς του θα θελήσουν να το ξεφορτωθούν και η ζωή του θα αλλάξει μια για πάντα.

Στην προσπάθειά του να αποδείξει στους γονείς του πως είναι μοναδικός, μπλέκει σε γκάφες και αταξίες, με ξεκαρδιστικά απρόοπτα και μια μεγάλη έκπληξη να τον περιμένει..

Στην εν λόγω ταινία που προβάλλεται μεταγλωττισμένη στην Ελλάδα με τον Σάββα Σαλίπα να δανείζει τη φωνή του στο μικρό Νικόλα, πρωταγωνιστεί ο Maxime Godart και πολλοί άλλοι αξιόλογοι ηθοποιο.

Η ταινία αποτελεί παρόμοιο φαινόμενο με τα βιβλία στη Γαλλία, όπου προβάλλεται ήδη , έχοντας «κόψει» περισσότερα από 5.000.000 εισιτήρια.

Για το i-live.gr Α.Κοντούλη


Εμφανίσεις: Loading....
     0votesΣχετικά άρθραΣχετικά άρθρα

Σχόλια
Το σχόλιό σαςΔιαβάστε επίσης: