Το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφια

11 Μαρτίου, 2009

Ειδήσεις Αθλητικά:

aek-stadium-in-nea-filadelfia

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ, προκειμένου να συζητηθεί το θέμα του νέου γηπέδου. Το παρών έδωσαν ο πρόεδρος της ΠΑΕ Νίκος Θανόπουλος, ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Δημήτρης Χατζηχρήστος, ο Γιάννης Γρανίτσας, ο δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας Σταύρος Κόντος, ο νομικός εκπρόσωπος της ΠΑΕ Αντώνης Βγόντζας, εκπρόσωποι της κατασκευαστικής εταιρίας J&P ABAΞ καθώς και εκπρόσωπος της κίνησης πολιτών που είχε προσφύγει στο ΣΤΕ.

Το σχέδιο του Γρανίτσα που περιλαμβάνει ποδοσφαιρικό γήπεδο 32.000 θέσεων, γήπεδο μπάσκετ 7.000 θέσεων, κλειστό γυμναστήριο 1.800 θέσεων, κολυμβητήριο και πάρκινγκ 1.800 θέσεων, είναι αδύνατο να υλοποιηθεί με αποτέλεσμα να συζητηθούν εναλλακτικές λύσεις.

Η επικρατέστερη όλων είναι αυτή που αφορά ένα αμιγώς ποδοσφαιρικό γήπεδο στην Νέα Φιλαδέλφεια, με μειωμένους εμπορικούς χώρους, στα πρότυπα του Καραισκάκη, 28.000 με 32.000 θέσεις, το οποίο θα έχει και χαμηλότερο κόστος ανέγερσης. Αυτό το σχέδιο βρήκε θετικούς όλους τους συμμετέχοντες, με τον δήμαρχο της Νέας Φιλαδέλφειας να δηλώνει οτι δεν θα σταθεί απέναντι στην ΑΕΚ εφόσον εφαρμοστούν και προστατευθούν οι περιβαλλοντολογικές και πολεοδομικές διατάξεις.Εμφανίσεις: Loading....
     0votesΣχετικά άρθραΣχετικά άρθρα

Σχόλια
Το σχόλιό σαςΔιαβάστε επίσης: